Què fem

Oferim serveis integrals de fotografia a professionals. Entre les nostres especialitats destaquen la fotografia de producte, industrial i publicitària. Ens agrada el moviment, per això també fotografiem persones, ja siguin models, esportistes o nadons.

Com ho fem

Els nostres serveis contemplen el procés fotogràfic en la seva totalitat, des de la fase prèvia (estudi de requisits, reunions…) fins a la postproducció. Ens adaptem a les necessitats de cada client i posem dues dècades d’experiència al seu servei.

Qui som

Som un estudi fotogràfic orientat al sector professional. Des de l’any 1998 treballem en àmbits com l’industrial, la publicitat o la moda, i entre els nostres clients s’hi troben marques com Nike, Frigo, Wurth, Jemi, Burrito Blanco, Shad, Puig o Intersport.

Equip Tècnic

Disposem de tots els recursos necessaris per tal d’assolir els millors resultats. Treballem amb equips i materials d’alta qualitat. A més, disposem d’una de les poques instal·lacions del país habilitades per a assolir un pla 100% zenital.

El nostre estudi

Tenim estudis propis a Barcelona, Sabadell i Cerdanyola del Vallès. També posem a la teva disposició el nostre estudi mòbil, totalment autònom i operatiu en qualsevol entorn i en qualsevol moment (sense necessitat de connexió a la xarxa elèctrica).